Webbshop

En webbshop kan för många vara den enda kontakten man får med kunden. Jag lägger därför extra stor vikt i att skapa en sida som representerar ert företag och bygger alla sidor från grunden i Opencart eller WooCommerce.

En animerad webbdesigner berättar om sina tjänster title=

Betallösningar

När ni ska starta er nya webbshop kan det vara bra att börja med att titta på vilka betallösningar ni ska erbjuda era kunder. Jag rekommenderar alltid Payson då jag personligen tycker att deras utcheckning är både enkel och snygg. Det är även dem som har bäst villkor till dig som driver e-handel. Er nya webbshop kommer förinstallerad med Payson men önskar ni någon annan betallösning kan det eventuellt tillkomma en kostnad beroende på vilken ni väljer.

En av de mest populäraste valen är idag Klarna och för tillfället erbjuder jag endast att installera deras betallösning på WooCommerce då jag märkt av en hel del buggar i deras betallösning för Opencart. Så vet ni med er redan från start att ni önskar ha Klarna som betallösning så är WooCommerce helt klart rätt val av plattform.

Vad tillkommer?

När ni köper ett färdigt abonnemangspaket av mig tillkommer endast kostnaden för webbhotell och domän. Jag rekommenderar alla mina kunder Inleed och jag hjälper er med allt från köp av domän till installation av e-handeln. Kostnaden för webbhotell ligger på 99kr/mån och en .se domän kostar 149 kr/år. Utöver detta så tillkommer transaktionsavgifter för de betallösningar ni själva väljer.