Webbshop

Opencart

En webbshop kan för många vara den enda kontakten man får med kunden. Jag lägger därför extra stor vikt i att skapa en sida som representerar ert företag och bygger alla sidor från grunden i Opencart.

Opencart är open source och betyder egentligen att koderna till programmet är öppet och gratis att använda. Opencart är även ett lätthanterligt program där ni i framtiden kan läsa statistik eller administrera era produkter. Jag har valt Opencart då jag får stor frihet att skapa funktioner och design utan begränsningar.

Opencart webbshop

E-handel till fast pris

Är ni sugna på att testa på att driva en e-handel eller om ni är ett mindre nystartat bolag kan det vara tufft att lägga ut större summor pengar redan innan man startat. Jag har därför valt att skapa färdiga abonnemangspaket där ni får en fast månadskostnad med möjlighet att köpa loss sidan helt i framtiden.

Betallösningar

När ni ska starta er nya webbshop kan det vara bra att börja med att titta på vilka betallösningar ni ska erbjuda era kunder. Jag rekommenderar alltid Payson då jag personligen tycker att deras utcheckning är både enkel och snygg. Det är även dem som har bäst villkor till dig som driver e-handeln. Er nya webbshop kommer förinstallerad med Payson men önskar ni någon annan betallösning kan det eventuellt tillkomma en kostnad beronde på vilken ni väljer.

Vad tillkommer?

När ni köper ett färdigt abonnemangspaket av mig tillkommer endast kostnaden för webbhotell och domän. Jag rekommenderar alla mina kunder Inleed och jag hjälper er med allt från köp av domän till installation av e-handeln. Kostnaden för webbhotell ligger på 99kr/mån och en .se domän kostar 149 kr/år. Utöver detta så tillkommer transaktionsavgifter för de betallösningar ni själva väljer.

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.