Hemsida till fast pris

När det är dags att bygga en ny hemsida har man många valmöjligheter framför sig. Idag finns det mycket att välja mellan så som färdiga teman för billiga priser samt lättarbetade program som låter er göra en hemsida på egen hand. Nackdelen med att göra en egen hemsida och inte anlita någon är att det är lätt att den inte sticker ut och där med drunknar i mängden. Sidan ska vara ett hjälpmedel för er oavsett om det är för att hitta nya kunder eller om ni bara vill berätta er historia.

Chockad över hemsida till fast pris title=

Snygga hemsidor

Hemsidor ska inte bara vara snygga men en utarbetad design är en viktig detalj i helheten. En hemsida ska idag vara lika snygg och funktionell på en mobiltelefon som på en stor datorskärm vilket på fackspråk kallas för responsive webbdesign. Jag bygger snygga och funktionella hemsidor som speglar just ert företag. Jag vill se hemsidan som en extra säljare för er som sprider information kring ert företag och som ser till att kunderna kontaktar er nästa gång dem behöver hjälp och inte era konkurrenter.

Från början till slut

Att leverera en hemsida till fast pris är nu för tiden ganska vanligt. Men för det mesta får man en hemsida där man själv ska lägga in texter, bilder och ibland även behöver ladda upp hemsidan själv. Jag vill vara med er hela vägen och jag hjälper er därför att lägga upp texter, bilder och självklart ser jag även till att hemsidan kommer upp på er domän när den är klar och godkänd.

WordPress

WordPress är ett verktyg som bygger på öppen källkod, vilket egentligen betyder att du som kund inte betalar några licensavgifter. Fördelen med WordPress är framförallt att det är enkelt för dig som kund att själv lägga in och redigera text samt bilder direkt i admin verktyget.

WordPress är även väldens mest använda CMS-verktyg och det gör att det är enkelt för dig att i framtiden expandera sidan eller hitta någon annan då de flesta utvecklare även känner sig bekväma i WordPress utvecklingsmiljö.

Varför WordPress?

  • Enkelt för dig att uppdatera innehåll
  • Lika bra för små som större webbplatser
  • Obegränsade utvecklingsmöjligheter
  • Konvertera till E-handel
  • Underlättar ditt SEO arbete
  • Världens populäraste plattform

Förutom alla de fantastiska saker som listas här ovan kan det även vara billigare att bygga en sida med WordPress. Detta då ni på egen hand kan ladda upp text, bilder eller annat material som ni vill ska synas på sidan och på så sätt spara in många timmars arbete.

När vi byggt en sida åt er med WordPress har vi alltid en utbildning där ni får lära er hur ni sköter de enklare funktionerna på sidan.

Serviceavtal

När din sida är färdig ser vi till att alla plugins samt programmet är uppdaterat och redo för dig att använda men med tiden behöver man uppdatera plugins och programmet. Det är något som jag inte rekommenderar att ni gör på egen hand utan kunskap, men jag erbjuder serviceavtal till ett förmånligt pris. Skulle ni vara intresserade av att veta mer om detta så är det bara att höra av er när som helst under projektets gång så berättar jag mer och ger er en offert.

1

Möte

För mig är förtroende en väldigt viktigt del i samarbetet. I vårt första samtal som oftast är över telefon eller video möte lär vi känna varandra och får en möjlighet att se om våra ideér går åt samma håll. Vi går även igenom vad målet med den nya sidan är samt hur arbetet kommer att genomföras.

2

Offert

När jag fått en tydlig bild av projektet förbereder jag en offert. För det mesta tar jag inte betalt per timme utan priset baseras på projektet. På detta sätt får alla en tydlig överblick på kostnaderna.

3

Design

Jag bygger bara sidor som jag själv designat från grunden och det är en viktig del av mitt arbete. Jag tar fram en design som inte bara matchar dina förväntningar och som är anpassad för dina besökare utan som också ska nå de mål vi tidigare satt tillsammans under mötet.

4

Utveckling

När du godkänt designen kommer jag att påbörja utveckling av hemsidan. Det är den mest tidskrävande momentet men framförallt det roligaste. Du kommer under processen kunna se arbetet live via en server som du får en länk till.

5

Lansering

När du kollat igenom hemsidan och jag har testat den är det dags för lansering. Om du redan har en domän & webbhotell kan jag ladda upp den direkt men annars erbjuder jag även möjlighet att hjälpa er att registrera domän och hosting finns från endast 29kr/mån hos Inleed.