SEO

Är det dags för ert företag att börja synas? Varje dag söker folk efter företag som just ert men kommer tyvärr endast i kontakt med era konkurrenter. Ni har säkert varit i kontakt med företag som erbjuder er möjligheten att hamna högst upp på Google till ett fast pris på utvalda sökord. Jag lovar inte samma sak som dem då positionen inte är nummer ett i processen utan det viktigaste för mig är vad ni faktiskt får ut av att er hemsida syns mer. Hur många nya leads får ni och vilka är det som hör av er till er är det viktiga för mig.

 title=

SEO analys

Allt börjar med att göra en analys av er befintliga hemsida och om det eventuellt måste göras några ändringar för att den ska börja ranka. Vid behov kan vi skapa en helt ny hemsida eller skapa landningssidor som era besökare hamnar på istället. En analys av er hemsida är något som jag gladeligen gör kostnadsfritt för att få ut ett resultat på vad jag kan erbjuda er för hjälp. En enklare analys går ganska snabbt att få fram och det viktigaste är att analysera hur det går för er idag med de sökord ni skulle vilja ranka på.

SEO optimering

För att hemsidan ska ranka högt krävs det en hel del arbete. Hemsidan ska inte bara innehålla en massa text som gör att sökmotorer gillar er hemsida utan den ska även vara snabb. Om hemsidan inte är optimerad för mobiltelefoner är det även en del av arbetet som måste göras då användandet av internet på mobiltelefonen blivit allt mer vanligt och Google gillar snygga hemsidor som är välbyggda och mobilanpassade.

När man går in på djupet så kan man säga att det finns olika typer av optimering men allt börjar med er hemsida och det kallas för on-page. När man pratar om on-page så pratar man om allt från koden till att inga bilder är för stora. Off-page handlar om vad man gör utanför hemsidan som till exempel länkbygge till din hemsida, jag hjälper er med båda delarna.

Annonsering

Vill ni snabbt få resultat på hemsidan kan man istället annonsera för att få besökare. Att sökmotoroptimera en hemsida kan ta lite tid innan det ger resultat. Därför kan annonsering vara ett bra alternativ att göra i samband med att hemsidan rankar eller om ni endast vill nå ut med en pågående kampanj. Jag hjälper er att lägga upp en plan för er annonsering samt ser till att allt är i ordning så att ni kan få ut maximalt av er marknadsföring.

Är ni intresserade av att annonsera på sociala medier kan jag även hjälpa er att lägga upp en plan för det och tar gärna hand om hela annonseringen åt er. Det kan vara ett tidskrävande arbete att behöva ta fram bilder och texter till annonseringen men jag hjälper er gärna att lägga fram ett kostnadsfritt förslag och en offert på vad det skulle kunna kosta er att genomföra en kampanj på exempelvis Facebook.