Hemsida till fast pris

Bygga hemsida

När det är dags att bygga en ny hemsida har man många valmöjligheter framför sig. Idag finns det mycket att välja mellan så som färdiga teman för billiga priser samt lättarbetade program som låter er göra en hemsida på egen hand. Nackdelen med att göra en egen hemsida och inte anlita någon är att det är lätt att den inte sticker ut och där med drunknar i mängden. Sidan ska vara ett hjälpmedel för er oavsett om det är för att hitta nya kunder eller om ni bara vill berätta er historia.

Hemsida till fast pris

Färdiga paket

Jag bygger hemsidor från grunden till fasta priser. En hemsida som är anpassad för er och era besökare och som dessutom fokuserar på det mål vi gemensamt har satt upp. Vad är målet med en ny hemsida? För att hitta nya kunder? Har ni något som gör att ert företag sticker ut och kan ni med hjälp av er historia berätta vilka ni är och varför kunderna ska välja er? Oavsett anledning så har jag erfarenhet av hur en besökare beter sig på en hemsida och jag kan med hjälp av min kunskap skapa en hemsida för just er med hög konvertering.

Snygga hemsidor

Hemsidor ska inte bara vara snygga men en utarbetad design är en viktig detalj i helheten. En hemsida ska idag vara lika snygg och funktionell på en mobiltelefon som på en stor datorskärm vilket på fackspråk kallas för responsive webbdesign. Jag bygger snygga och funktionella hemsidor som speglar just ert företag. Jag vill se hemsidan som en extra säljare för er som sprider information kring ert företag och som ser till att kunderna kontaktar er nästa gång dem behöver hjälp och inte era konkurrenter.

Från början till slut

Att leverera en hemsida till fast pris är nu för tiden ganska vanligt. Men för det mesta får man en hemsida där man själv ska lägga in texter, bilder och ibland även behöver ladda upp hemsidan själv. Jag vill vara med er hela vägen och jag hjälper er därför att lägga upp texter, bilder och självklart ser jag även till att hemsidan kommer upp på er domän när den är klar och godkänd.

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.