Tjänster inom webben

Jag erbjuder tjänster som är inriktade på webben och då framför allt webbsidor. När ni anlitar mig så vill jag att ni ska känna att ni anlitat en expert som kan ta hand om allt från design, utveckling och marknadsföring av er webbplats och här nedan hittar ni några av de tjänster jag erbjuder. Kika gärna in på de olika tjänsterna för få en djupare beskrivning om hur jag jobbar och hur jag kan hjälpa er.

Animerad gubbe arbetar bakom dator och berättar om tjänster inom webben title=

Webbdesign

Hemsida till fast pris

När det är dags att bygga en ny hemsida har man många valmöjligheter framför sig. Idag finns det mycket att välja mellan så som färdiga teman för billiga priser samt lättarbetade program som låter er göra en hemsida på egen hand. Nackdelen med att göra en egen hemsida och inte anlita någon är att det är lätt att den inte sticker ut och där med drunknar i mängden. Sidan ska vara ett hjälpmedel för er oavsett om det är för att hitta nya kunder eller om ni bara vill berätta er historia.

Mer om webbdesign

E-handel

En schysst deal

En webbshop kan för många vara den enda kontakten man får med kunden. Jag lägger därför extra stor vikt i att skapa en sida som representerar ert företag och bygger alla sidor från grunden i Opencart eller Woocommerce.

Mer om e-handel

SEO

Börja synas

Är det dags för ert företag att börja synas? Varje dag söker folk efter företag som just ert men kommer tyvärr endast i kontakt med era konkurrenter. Ni har säkert varit i kontakt med företag som erbjuder er möjligheten att hamna högst upp på Google till ett fast pris på utvalda sökord. Jag lovar inte samma sak som dem då positionen inte är nummer ett i processen utan det viktigaste för mig är vad ni faktiskt får ut av att er hemsida syns mer. Hur många nya leads får ni och vilka är det som hör av er till er är det viktiga för mig.

Mer om SEO