Qvalitet Haninge

Qvalitet Haninge är ett mångsidigt företag med över 25 års erfarenhet inom trädgård, snöröjning och renovering. Oavsett vad som ska göras i hemmets eller föreningens utomhusmiljö har Qvalitet Haninge både kunskap och erfarenhet att ta hand om det.

Om arbetet

Inledning

Qvalitet Haninge hade länge haft en väldigt simpel hemsida med endast sin logotyp och kontaktuppgifter men ville nu bygga på sidan lite för att visa upp vad de kan hjälpa till med men ändå hålla det väldigt simpelt.

Målsättning

Vi valde att hålla det simpelt genom att kategorisera de tre huvudtjänster som företaget erbjuder och utan att besökaren ska behöva ladda om hela sidan, kunna växla mellan de olika tjänsterna. Målsättningen var att hålla sidan enkel då det oftast är befintliga kunder som kommer besöka sidan i jakt på kontaktuppgifter men då förhoppningsvis stannar upp och läser om de tjänster företaget har att erbjuda.

Besök hemsidan

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.