Pictura måleri

Pictura Måleri AB har sedan starten 2002 hjälpt privatpersoner, företag och föreningar i Stockholm att få noggrant utförda måleriarbeten. Pictura Måleri AB drivs av Peter Friberg som har en gedigen erfarenhet som målare och egenföretagare. Pictura Måleri AB är den lilla målerifirman med den stora erfarenheten och kunskapen. För Pictura Måleri AB är inget jobb eller projekt för stort eller för litet då Peter har ett brett utbud av underentreprenörer att samarbeta med.

 title=

Inledning

Pictura Måleri AB var en av mina första kunder när jag drog igång 2018 och då gjorde vi en väldigt enkel one-page hemsida. Efter att Peter som driver bolaget fått blodad tand och sett vad en hemsida kunde generera blev han sugen på att göra en lite mer avancerad hemsida.

Målsättning

Den första hemsidan genererade både besökare och nya kunder men Peter ville den här gången att besökarna skulle ha möjlighet att fylla i en offertförfrågan på hemsidan och vi byggde en offertsida anpassad efter de tjänster Pictura Måleri AB erbjuder.

Besök hemsidan
 title=

Vad säger kunden?

 title=

Det var otroligt lätt att höra av sig till Philip för att få en ny hemsida. Jag gav honom fria händer och jag är jättenöjd med resultatet. Allt detta samtidigt som jag kunde fortsätta med min verksamhet.

Peter Friberg