Handlagolv.se

Handlagolv.se är en golvbutik på nätet som alltid erbjuder bra erbjudanden och ägarna av Handlagolv har många års erfarenhet från allt som säljare inom bygghandeln till golvläggare.

 title=

Inledning

Handlagolv.se var i stort behov av en ny webbshop då deras befintliga visade brister på säkerhet och inte var responsive. Detta samt andra missar i uppbyggnaden av sidan gjorde att de även hade svårt att ranka på Google.

Målsättning

För att göra sidan så lättnavigerad som möjligt plockade vi bort allt onödigt innehåll och valde att lyfta fram produkterna och göra steget till köp så kort som möjligt. Sidan byggdes i Opencart och vi installerade betallösningen Payson som då hjälper till med att ge kunderna en säkerhet i att deras uppgifter inte hamnar i fel händer. Ett stort fokus lades på att sidan skulle vara responsive och frågar ni mig och kunden tycker vi att sidan är minst lika snygg på mobila enheter som på stora skärmar och i skrivande stund har sidan fler besökare som använder sig av telefon än dator.

Besök hemsidan
 title=

Vad säger kunden?

 title=

Otroligt nöjd med servicen och min nya hemsida, Pakkala AB jobbar mycket proffsigt, snabbt och det är superenkelt att kommunicera, alltid med kunden i fokus. Allt är möjligt med Pakkala Webbdesign AB, jag skulle ge 10 stjärnor.

Martin Guhse