Om mig

Pakkala Webbdesign AB jobbar med webbdesign, webbutveckling och digital marknadsföring åt små och medelstora företag. Fördelen med att anlita mig är att ert företag får en personlig kontakt med den som ska utföra arbetet och slipper krångliga möten med projektledare.

Frilansande Webbdesigner

Philip Pakkala

Frilansande webbdeisgner

Jag som står bakom Pakkala Webbdesign AB heter Philip Pakkala och har sedan år 2018 drivit bolaget. Jag kallar mig själv för frilansande webbdesigner men har även kunskapen som krävs för att bygga en säker webbshop, ta hand om era sociala medier, sökmotoroptimering eller marknadsföring på Google, Facebook eller Instagram.

Webbdesign

Sedan start har jag fått möjligheten att jobba med företag inom olika branscher, där jag hjälpt dem att bygga funktionella och stilrena hemsidor samt se deras verksamhet växa. Med hjälp av webbdesign ser jag till att ni får ett gott första intryck och en bra stategi för sökmotorer som ger er den trafiken ni behöver för att generera nya kunder.

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.