Kakelgross

Nordic Kakel Gross AB är en kakelbutik i Haninge. Kakelgross har argenturen för det kakel som säljs från butiken och kan med det leverera sina produkter till extremt förmånliga priser. Hit hittar både privatpersoner och företag som ska sätta kakel eller klinker i hall, kök eller badrum. Företaget har även ett brett utbud av badrumsmöbler från både kända leverantörer och turkiska tillverkare.

Om arbetet

Inledning

Jag fick ett bra samarbete med Kakelgross redan innan dem hade öppnat sin butik i Haninge. Företaget var först inne på att bygga en webbshop men valde istället en hemsida där dem kunde visa upp sitt breda utbud, kampanjer, information och öppettider.

Målsättning

En viktig del av arbetet med hemsidan var att sprida budskapet att företaget finns och för att lyckas med det valde vi att arbeta mycket med sökmotoroptimering för ord som "kakel Haninge" och "kakelbutik".

Besök hemsidan

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.