JCS Portservice

JCS Portservice är ett relativt nystartat bolag men med lång erfarenhet och kunskap inom service och installation av alla typer av portar. Bolaget grundades och drivs av Christer.

Om arbetet

Inledning

När Christer kontaktade mig hade han redan kommit igång med sitt företag och ville egentligen bara förstärka företagets profil genom att bygga en sida som kan ta emot felanmälningar och ge kunder information kring de olika portar som företaget servar och installerar.

Målsättning

I det här fallet var det ganska enkelt att sätta ett mål; besökaren måste på ett enkelt sätt kunna lämna in en felanmälan på sin trasiga port och det löste vi genom ett kontaktformulär samt mindre små formulär som besökaren kan fylla i för att bli uppringd. Sidans design höll vi simpel då det viktigaste var att bygga ett fungerande formulär.

Besök hemsidan
JCSport service

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.