Duogroup

Duogroup är en försäljare av måttanpassade köksluckor som är aktiva i Stockholm. Bolaget grundades av två bröder som kompletterar varandra bra och tillsammans har dem mer än 30 års erfarenhet av kök, köksmontering och arbete inom bygghandeln.

Om arbetet

Inledning

Duogroup hade precis startat igång sin verksamhet när de kontaktade mig och ville ha hjälp med allt från att skapa en logotyp till att bygga en hemsida som i början skulle vara grunden för deras affärsplan.

Målsättning

Vi ville börja enkelt men ändå få en bra grund att stå på. Målet är att hemsidan på egen hand ska hitta nya kunder och med hjälp av ett enkelt offertsystem ska besökarna kunna gå in och be om pris på luckor i sina storlekar. Känslan som företaget vill förmedla är säkerhet, service och tillit.

Besök hemsidan
Duogroup

Fortsättning

I takt med att företaget växer kommer jag löpande hjälpa dem med sökmotoroptimering och marknadsföring via sociala medier. Vi har fått ett nära samarbete och vi har redan skapat en bra grund med tryckmaterial i form av informationsblad, visitkort och varumärkning. Att få vara med och bygga upp Duogroup kommer bli en otroligt rolig utmaning som jag är glad att få vara delaktig i.

Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.