Case

Här hittar ni några av de jobb jag utfört. Ni kan läsa mer om respektive jobb genom att klicka på de olika företagen och där finer ni även länk till företagets sida. Skulle ni vara intresserade av att få en kostnadsfri offert kan ni fylla i en offertförfrågan på min kontaktsida.

Såhär säger mina tidigare kunder:

Otroligt nöjd med servicen och min nya hemsida, Pakkala AB jobba mycket proffsigt, snabbt och det är superenkelt att kommunicera, alltid med kunden i fokus. Allt är möjligt med Pakkala Webbdesign AB, jag skulle ge 10 stjärnor.

Alexander Guhse - Handlagolv

Philip är väldigt enkel att jobba med, servicen är topp och han gör allt för att man ska bli nöjd, men även bestämd om vad som är kundens bästa.

Clara Ploghammar - Clara.P Interiors

Det var otroligt lätt att höra av sig till Philip för att få en ny hemsida. Jag gav honom fria händer och jag är jättenöjd med resultatet. Allt detta samtidigt som jag kunde fortsätta med min verksamhet.

Peter Friberg - Pictura Måleri AB

Nytänkande och inbjudande design med enkla och smidiga funktioner. Vi är så nöjda och färgkombinationerna är pricken över i:et. Pakkala Webbdesign såg till att våra önskemål uppfylldes i största möjliga mån, kombinerat med förslag och idéer för att få det bästa resultatet.

Daniel Ekdahl - Ekdahls Bygg & Plattsättning AB

Väldigt roligt att få följa med på resan av hemsidans uppbyggnad genom att Philip hela tiden höll oss uppdaterade. Det var även väldigt roligt att få bolla idéer och med Philips inspiration och kunskap så är vi otroligt nöjda med vår hemsida, tack!

Tony Hed - Duogroup


Kontakta mig

Hör av er till mig via mail, telefon eller fyll i formuläret och berätta vad ni har för spännande projekt. Jag är säker på att vi kommer hitta en gemensam lösning till er nya webbplats, webbshop eller marknadsföring.